Seriálová hvězda a vítěz nedávného MMA zápasu Jakub Štáfek bude mít v životě díky své kontroverzní roli namachrovaného fotbalisty Julia Laviho Lavického ještě asi různé nepříjemné oplétačky. Nějaký dobrák si totiž na twitteru založil fanouškovský účet pod Laviho jménem, skrze který vyzval na souboj v ringu šéfa pražského fotbalového klubu Slavie Jaroslava Tvrdíka. „Rád bych do ringu vyzval Jaroslava Tvrdíka! Jardo, máš na to koule??“ napsal na sociální síti falešný Lavi.

A Tvrdíkova rozhořčená odpověď na sebe logicky nenechala dlouho čekat. Bylo zřejmé, že si opravdu myslel, že se za nápadem skrývá Jakub Štáfek osobně. „Ve Tvém věku jsem již za sebou měl rok v uniformě v jednotkách pod patronátem OSN na území bývalé Jugoslávie. Zkus vyzvat někoho stejně starého, takhle je to jen pokus o lacinou reklamu, synku. Ale gratulace k dnešnímu výkonu,“ napsal Tvrdík na twitteru v reakci na výzvu a také na Štáfkovu výhru v ringu pražské O2 areny proti slovenskému MMA bijci.

Jakub Štáfek, který k téhle přestřelce přišel jako slepý k houslím, se pokusil trapnou situaci po nějaké době ukončit: „Rád bych uvedl věci na pravou míru @slaviapraha. Lavi je idiot, ale ne zas takový. Navíc ani neví, co to je twitter. Informujte, prosím, pana Tvrdíka (taťku), že došlo k nedorozumění. Nerad bych dostal pár facek. Moc děkuji a přeji pěkný den,“ vysvětlil Štáfek, jak to ve skutečnosti celé bylo a že se jedná jen o falešně vyvolaný incident. Tak snad to Jaroslav Tvrdík vezme sportovně a nad tímto omylem se společně se skutečným Lavim třeba jednou i zasmějí.

VIDEO: Velký den Jakuba Štáfka v Ulici: Komplikovaný porod seriálového syna!

Video
Video se připravuje ...

Velký den Jakuba Štáfka v Ulici: Komplikovaný porod seriálového syna! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií