Jakuba Štáfka vídají fanoušci nováckých seriálů Specialisté a hlavně Ulice, v níž s malou přestávkou na obrazovkách už dlouhých čtrnáct let! Z purbertálního klučiny se vyklubal mladý muž k pohledání, a tak není divu, že o nápadnice neměl a nemá nouzi.

Několik let herec tvořil pár s půvabnou modelkou Monikou Timkovou (29). Bohužel ale jejich láska nevydržela, a tak šli v roce 2017 od sebe. Nedlouho na to se herec začal na soukromých fotkách, které umístil na sociální síť, objevovat s jinou neznámou tmavovláskou, které z nějakého důvodu na snímcích nikdy není pořádně vidět do tváře. Stejně tak Štáfek svou lásku nikdy nebere na veřejnost, kde by jistě hrozilo, že by byla její totožnost prozrazena. Proč ji tak schovává, když s Timkovou se od sebe nehnuli takřka ani na krok a všude chodili spolu?

„Já bych se tím normálně netajil, ale nechci, aby ji někdo otravoval. Já si tohle soukromí kvůli tomu hrozně hlídám. Je mi jasný, že jednou mě někdo asi nafotí, ale necítím, že bych o své přítelkyni chtěl lidem vyprávět. Jsem šťastný, je mi skvěle s mou partnerkou a to je asi celé. Do showbyznysu a podobných věcí ji zkrátka nechci tahat,“ svěřil se pro eXtra.cz Štáfek, kterému se daří nejen střežit svůj spokojený soukromý život, ale úspěchy sklízí i v ringu. Před vyprodanou pražskou O2 arenou během prvního kola doslova sejmul svého slovenského soupeře a bylo vymalováno. Je vidět, že Jakub má nejen herecký talent.

VIDEO: Velký den Jakuba Štáfka v Ulici: Komplikovaný porod seriálového syna!

Video
Video se připravuje ...

Velký den Jakuba Štáfka v Ulici: Komplikovaný porod seriálového syna! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií