Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak vybrat vysavač? Hledejte silný sací výkon s dlouhou výdrží baterie

13. listopadu 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Sháníte vysavač, který splní všechna vaše očekávání? Americká značka Bissell přichází na český trh s novou řadou tyčových vysavačů ICON s patentovaným rotačním kartáčem, do kterého se nezachytávají vlasy ani chlupy po domácích mazlíčcích.

Nechte si poradit od nejlepších specialistů na úklid, kteří se nezaleknou žádné špíny! Vybrat si můžete ze tří modelů s kvalitním motorizovaným rotačním kartáčem, které si liší výbavou a barevným provedením.

Bissell ICON je kombinací tyčového vysavače v oblíbeném kompaktním designu a tradičního ručního vysavače, který zlepší výsledky úklidu. Vysavačová hubice je vybavena LED osvětlením, díky kterému již žádné nečistoty na podlaze nepřehlédnete. Digitální motor s vysoce výkonnou baterií 25,2 V zaručuje dobu provozu až 50 minut a sací výkon 44 vzdušných wattů.

Autor: Orbico

Trápí vás namotávání vlasů a chlupů po domácích mazlíčcích na rotačním kartáči? To už se vám nestane! Vše společně s prachem pohodlně míří do nádoby na nečistoty s objemem 0,4 l. Navíc si pomocí digitálního ovládání můžete zvolit jeden ze třech režimů sání a přizpůsobit se tak všem povrchům ve vaší domácnosti.

Pokud jste alergici, rozhodně oceníte technologii CleanSlide, která v kombinaci s kvalitním utěsněním zabraňuje rozvíření prachu a alergenů při vysypávání nádoby na nečistoty. Můžete si tak být jistí, že veškeré nečistoty skutečně skončí v koši.

Autor: Orbico

Vyberte si ten svůj! Na výběr máte ze tří variant:

ICON 25 V je základní model. Balení obsahuje štěrbinový nástavec s výsuvným prachovým kartáčkem.

ICON PET 25 V v balení navíc kromě štěrbinového nástavce s výsuvným prachovým kartáčem obdržíte ještě mini rotační kartáč, který je vhodný na údržbu čalounění. Pokud jste majiteli domácích mazlíčků, jistě toto příslušenství oceníte.

ICON ADVANCED 25 V je prémiovým výrobkem řady ICON. Má bohatou výbavu příslušenství, jako je štěrbinový nástavec, prachový kartáček, mini turbo kartáč. Navíc vás oslní zajímavou kombinací bronzové a černé barvy, které skvěle zapadne do každé domácnosti.

Všechny modely řady ICON jsou navíc dodávány s praktickým držákem na zeď, který slouží jako dokovací stanice pro vysavače a zároveň také jako úložný prostor pro nástavce.