Koncem května si po mnoha letech vztahu řekli své ANO a za dva měsíce oznámili, že čekají dítě. V životě moderátora Ranní show na Evropě 2 a parťáka Leoše Mareše (43) se v posledních měsících udály obrovské změny.

Bohužel moderátor se svou manželkou nepřišel k radostné novince jen tak. Nikola na sociální síti po oznámení těhotenství přiznala vleklé a bolestné problémy, které končily smutkem. „Čtyři potraty a bolest na duši, která už nikdy nezmizí. Tři IVF cykly s kolotočem injekcí, hormonů a kortikoidů. Dva příšerné hyperstimulační syndromy, při kterých jsem měla chuť to zabalit, a jedno obrovské nekonečné štěstí, které za to všechno stojí,“ napsala v létě Nikola, když už se vědělo, že kritický první trimestr má úspěšně za sebou.

Tentokrát už snad všechno dobře dopadne. Moderátorova manželka je totiž v 8. měsíci, a tak tu vymodlený přírůstek bude co nevidět. Patrik na svém instagramu zveřejnil fotku, jak líbá s humorem svým vlastním bříško své partnerky. A že už je to pořádný buben! A díky hastagu i nejspíš prozradil, kdy se má miminko narodit.

#StvoritelHoSlibilNaSilvestra“ zní označení pod fotkou, které napovídá, že šťastný páreček už možná Nový rok oslaví ve třech. Nebyl by to ale Patrik, kdyby se jen dojímal a nedělal si z toho trochu legraci i v popiscích. „#mamKrasneTlustouZenu“ vtipkoval natěšený nastávající tatínek.

VIDEO: Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy!

Video
Video se připravuje ...

Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií