Je víc než jasné, že Veronika v tom lítá až po uši a s Mirkem do budoucna počítá. Milenci před několika dny odletěli na Floridu, kde modelka poznala Jardu Jágra a rok tam s ním žila.

Hurá, Florida volá! Já se tak těším, protože tentokrát to nebude jen o práci. Výlety, zábava, zážitky, láska, sdílení,“ napsala Kopřivová na sociální síti a od příletu oba dva sdílejí stejné fotky nebo společná videa plná zamilovaných chvilek.

Kromě zábavy je ale samozřejmě čekají i nákupy do Veroniččina e-shopu. Dosud vždy nakupovala jen pro ženy a muže, ale vypadá to, že modelka opět rozšíří sortiment. Tentokrát do kšeftu zapojila i Mirka, který bude nabízet pánské věci. „Čím dál víc uvažuji, že bych přidala i dětské oblečení, tak mi napište, co na to říkáte,“ vyzvala své sledující Kopřivová, ze které se v průběhu let vyklubala mazaná podnikatelka.

Na rozdíl od Veroniky, Dubovický je na Floridě poprvé, a tak si to náležitě užívá. „Tady to prostě jinak nejde. Verunka mi dělá úsměv na tváři. Ten příběh byl vážně zajímavej, ale ten jindy,“ napsal Dubovický tajuplně pod fotkou, na které je do půl těla rochnící se v oceánu.

VIDEO: Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií