„Vím, že je stále ještě velmi brzy… Ale dozvěděli jsme se, že uvnitř mě je malý človíček. Zvuk tohoto silného srdce mě dělá skutečně šťastnou. Zejména kvůli ztrátě, kterou jsme si prošli na jaře,“ svěřila se v září na instagramu mladá manželka hollywoodského herce Hilaria Baldwinová.

V té době byla pět měsíců po potratu, a tak je jasné, že obavy o další miminko byly na místě. A bohužel zlá předtucha se opět naplnila. Kráska, která má s Alecem Baldwinem už čtyři děti, o páté znovu přišla. „S velkým zármutkem oznamujeme, že jsme dnes zjistili, že naše miminko ve čtvrtém měsíci zemřelo. Zároveň chceme, abyste věděli, že i když teď nejsme v pohodě, tak budeme. Jsme tak šťastni za naše čtyři zdravé děti...,“ svěřila se na instagramu smutná Hilaria, která si uvědomuje, jaké štěstí je, že už je matkou tolika dětí.

Přesto neskrývá obrovské zklamání. „Jsem teď velmi zdrcená. Nečekala jsem to, když jsem dnes šla na kontrolu k lékaři. Nevím, co dalšího říct. Jsem stále v šoku...,“ přiznala důvěrně Baldwinová, která zároveň přislíbila, že se její děti dočkají sestřičky někdy jindy. Vypadá to, že ani po druhém potratu nic nevzdává. Koneckonců naděje umírá vždy poslední!

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií