A tak není divu, že Britové zase začínají hojně spekulovat o tom, že je vévodkyně ze Sussexu znovu v očekávání. Meghan Markleová se objevila na oslavách v rámci Dne válečných veteránů v černých šatech, které by případné těhotenské bříško měly asi spíš skrýt. Ovšem opak je pravdou a i když se říká, že černá zeštíhluje, v tomto případě to neplatí.

Vévodkyně v šatech vypadala poněkud robustně a široký pásek, který by dříve zvýraznil její štíhlou postavu, spíše zdůraznil rýsující se oblé křivky. Ano, dalo by se říct, že se možná jedná pouze o pár kil navíc, která se Meghan nepodařilo po prvním těhotenství stále shodit, nebo že je to pouze takzvané „food baby“. Ovšem druhé dítě by vlastně dávalo možná větší smysl...

Královská rodina má rozhodně dost prostředků, aby se jejich členky po porodu vrátily co nejdříve zpět do formy, a tak je vcelku podezřelé, že by Meghan půl roku po porodu nikoliv shodila, ale naopak přibírala.

Největší nápovědou, že malý Archie (6 měsíců) bude mít co nevidět sourozence, je Meghanino oblíbené gesto. Už při prvním těhotenství hledáčky fotoaparátů dennodenně zaznamenávaly, jak si manželka prince Harryho (35) starostlivě sahá rukou na rostoucí bříško. A teď to dělá znovu! Je to jen náhoda, nebo se „sussexští“ brzy rozrostou o dalšího potomka? To se patrně brzy ukáže!

VIDEO: Nepovedené přistání Harryho a Meghan

Fotogalerie
55 fotografií