Dokonalý polibek (The Perfect Kiss), komedie, kterou Vondráčková natočila v Kanadě s českou scenáristkou a režisérkou Martinou Adamcovou (53) krátce předtím, než se provalil krach jejího manželství s Tomášem Plekancem (37), mohla být náplastí na bolestivý rozvod. Znáte to, většinou se říká, že komu se nedaří v osobním životě, daří se mu alespoň v práci, a naopak.

Jenže to tentokrát bohužel pro Lucii neplatí. Alespoň ne co se filmového plátna týče. Komedii na Primě v neděli vidělo jen 374 000 diváků, a skončila tak v žebříčku nedělních pořadu až sedmá. Porazila ji nejen Nova s premiérovým i reprízovaným dílem seriálu Dáma a Král, ale i film Toman a publicistický pořad 168 na ČT.

Po skončení se také pohnulo divácké hodnocení filmu na webu csfd.cz. Tam po televizním uvedení kleslo mínění diváků ze 16 na 10 procent, a film se tak zařadil podle diváckého mínění jako 31. nejhorší film všech dob.

„Vždyť to nemá hlavu ani patu a o úspěchu v tomhle případě fakt nemůže být řeč, ba ani zmínka. V každém případě tohle je noční můra, ne film hodný osmdesáti minut vašeho času,“ zní zbrusu nový komentář. A vstřícnější nebyli ani diváci na sociálních sítích. „Osobně tento titul nominuji na propadák roku, čas u toho strávený se dal určitě využít lépe např. umytí wc apod.,“ rýpou diváci nemilosrdně s tím, že filmu dávali šanci, ale po pár minutách jim sledování přišlo neúnosné.

Lucie prý je na svůj věk směšně diblíkovská a pokouší se stylizovat do nepovedené kopie Bridget Jonesové. A hlavně podle diváků pořád nesnesitelně ječí. Zajímavé je, že Lucii tentokrát kritizují i její vlastní fanoušci, kteří jí sice nezapomněli poslat spoustu srdíček a obrázků veselých koťátek, ale zároveň připsali, že tato role jí vůbec nesedla a film byl i podle nich opravdu velmi slabý. 

Neodnesla to ale jen Lucie, kritice čelí i další herci. „No a ten pan božský se taky moc nepovedl,“ schytal to hlavní milovník, stejně jako autorka projektu Adamcová. S tou ovšem Vondráčková natočila v Kanadě ještě jeden film - očekávaný Hotel Limbo. A diváky už teď podle komentářů jímá hrůza. Ale nechme se překvapit, třeba to bude lepší...

VIDEO: Kanadský film rozvádějící se Vondráčkové přichází do Čech: Lucie na premiéru nedorazí!

Video
Video se připravuje ...

Kanadský film rozvádějící se Vondráčkové přichází do Čech: Lucie na premiéru nedorazí!  Mirus FD