Hned v úterý 12. listopadu dojde k dopolední odstávce vody na Proseku, konkrétně v ulicích Na Proseku a Nad Šestikopy, kde budou probíhat revizní a udržovací práce. Tentýž den se pracovníci Pražských vodovodů a kanalizací (PVK) vydají do Horních Měcholup, kde se odstávka dotkne ulice Boloňská; do Liboci, kde od 8 do 15 nepoteče voda v ulicích Braškovská, Dolanská, Jenečská, Libocká, Přední a U kolejí; a ještě do Hlubočep, kde se odstávka od 8 do 18 hodin očekává v ulicích K Barrandovu, Kabátové a Kurandové.

Do Libně se opravit vodovodní řad vydají pracovníci PVK ve středu – v některých nemovitostech ulic U Synagogy či u spodní části Zenklovy ulice by neměla voda téci od 8 do 17 hodin. Následující den voda nepoteče v uhříněveských ulicích Blšanská, Bystřinská, Dunajská, Františka Diviše, Pstružná a Vlárská od 7 do 19 hodin.

V některých domech v Žitné ulici dále nepoteče voda od 8 do 15 hodin, souběžně s tím budou pracovníci PVK operovat také v Dolních Chabrech a Čimicích, kde se omezení dodávek vody bude týkat ulic Dopraváků, K Ládví a Ústecká. V Bubenči v ulicích Jugoslávských partyzánů, Lotyšská, N. A. Někrasova, náměstí Interbrigády a Rooseveltova nepoteče 14. listopadu voda od rána do 17:00. Bližší info se lze dozvědět na zákaznické lince PVK: 840 111 112 či 601 274 274.

Fotogalerie
5 fotografií