Sympatická brunetka, kterou proslavila zejména role nezodpovědné Kristýny Hanákové v Ordinaci v růžové zahradě 2, na instagramu vyvěsila fotku s hvězdou Pirátů z Karibiku. „Pokud nevíte, kam jet, jeďte do Zastávky Nižbor, dějí se tady zázraky!“ smála se a připojila i vzkaz pro samotného Blooma.

„Děkuju ti za skvělý čas strávený s tebou,“ napsala anglicky, Orlanda označila a doplnila dokonce i srdíčko. Je jasné, že se zahraniční superstar si tak dobře rozuměla. Snad tedy nebude jeho snoubenka, známá zpěvačka Katy Perry (35) moc žárlit, že má v Česku takovou konkurenci!

Zda se s představitelem Legolase z Pána prstenů sešla opravdu jen v restauraci, nebo je pojí i spolupráce, neuvedla. Ostatně Orlando v naší zemi natáčí druhou řadu seriálu Carnival Row

U svých fanoušků Janáčková příspěvkem ale v každém případě zabodovala. Už za pár hodin měla u fotky přes 300 likeů a řadu komentářů, kde se mnozí podivovali, zda je to pravda, a Kristýně její zážitek záviděli. „No, co vám budu povídat...krásné to bylo!“ rozplývala se ona sama.

VIDEO: Orlando v Česku natáčel i před dvěma roky. Podívejte se, kam v Praze zašel na véču do hospody!

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody! Martin Hykl

Fotogalerie
31 fotografií