Podle dostupných informací mladší dcera Ľuby Blaškovičové a herce Petra Raševa (†55) před pár roky opustila Slovensko a snažila se usadit v zahraničí. Nakonec se usídlila v Holandsku. Bohužel, stále bojovala se závislostí na alkoholu a drogách. Nad smrtelnými démony nakonec nezvítězila a zemřela. Spekuluje se i o tom, že si sama sáhla na život.

Zničená herečka nedokáže o dceřině smrti mluvit. „Nebudu se vyjadřovat k podrobnostem. Ještě ji nemám doma. Doufala jsem, že ji převezou do Dušiček, ale nepodařilo se to,“ řekla slovenskému webu Pluska.cz smutně a naznačila, kde by měla dcera najít věčný klid. „Pokud Katka nebude uložena doma pod lipou, nebudu nic říkat,“ dodala herečka, která by si přála, aby popel dcery byl na zahradě chalupy v Prakovcích, kde rozsypala i popel nebohého manžela Petra Raševa.

Katarína byla úspěšná umělkyně, věnovala se divadlu i vzdušné akrobacii. Alkohol a drogy ji však přemohly. Před dvěma roky dokonce na rodinné chalupě v Prakovcích napadla mámu Ľubicu! Škrtila ji a hrozila, že ji zabije. Na čtyři měsíce skončila ve vazbě, pak se i léčila, ale nic nepomohlo.

Podobný osud měla i dcera herečky Aleny Vránové. Byla velmi úspěšnou ženou, ale rovněž ji přemohl démon alkoholu a v roce 2014 Markéta Rážová (†55) zemřela.

VIDEO: Zemřela dcera Aleny Vránové: Před smrtí prosila mámu o pomoc!

Video
Video se připravuje ...

Zemřela dcera Aleny Vránové: Před smrtí prosila mámu o pomoc! David Malík, Michaela Remešová

Fotogalerie
23 fotografií