Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drama v Ulici: Bedřichovi se zhroutí svět, dostane ho temná minulost

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
8. listopadu 2019 | 12:39

Bedřichovi se svět pěkně točí pod nohama. Poté, co si myslel, že by mohl navázat na vztah s Ančou a nějak to všechno posunout dál, přišla studená sprcha a Anča se s ním rozešla. Teď začal pařit jako za mlada a vyrovnává se s odmítnutím, když mu do cesty přijde nová žena... Zdá se, že mu přece jen bude lépe, ale to, co přijde nyní, nečekal.

Poté, co se s ním rozešla Anča, Bedřich potkal novou ženu. Stejně jako on jste se s ní seznámili vy, protože Alice je novým přírůstkem do seriálové rodiny. Alice je akční a nezávislá a má mnoho vlastností, které muže lákají. Je energická, vášnivá, ráda jezdí na motorce a zpívá v kapele. Bedřich s ní prožije vášnivou noc, ale potom se jí neozývá.

Když nakonec přece jen dojde k tomu, že se mají znovu setkat, Bedřich se na to dost těší. Jeho nálada ovšem zamrzne na bodě mrazu, jelikož mu do cesty vstoupí dozvuky temné minulosti. Bedřich si všiml, že ho zase sleduje podivný mladík, kterého už jednou potkal v dílně. Teď za ním slídí od dílny až k hospodě U Henryho. Bedřichovi dojde trpělivost a mladíka přitlačí ke zdi. Proč ho sleduje a co po něm chce? Mladík mu dá šokující informace, ze kterých se bude Bedřich ještě dlouho vzpamatovávat. Pár vět, které mu mladík dnes řekne, poznamená nejen dnešní večer s Alicí, na který se těšil, ale i mnoho dalších dní, nocí, týdnů, možná celý další život…