Žádné náhražky ve formě například elektronických cigaret. Lukáš Vaculík dokázal přestat prakticky ze dne na den. „Přestal jsem kouřit, ale začal jsem žrát. Takže poprosím tady ten raut přenechte celý mně, řekl Vaculík na tiskové konferenci muzikálu Děti ráje, který slaví 10. výročí a po pěti letech se z Brna vrací do Prahy.

„Já stále doufám, že už to fanoušky přestane bavit, protože mám v šuplíku další dva skvělé muzikály. A ono stále ne,“ smál se na tiskové konferenci autor a producent muzikálu Děti ráje Sagvan Tofi (55). „Jsme asi jediný muzikál, který bude mít třetí premiéru a ještě neměl derniéru, dodal pyšně s úsměvem.

V Praze se tak brzy muzikál ukáže v novém kabátě. „Mám už v hlavě nějaké nápady, režijně určitě budeme pracovat na novinkách, aby se měli diváci zase na co těšit. Rozhodně bude mít hodně práce i choreografka Qaša, taneční company se výrazně rozšíří. A mohu už nyní prozradit, že se objeví v muzikálu nová velká jména, na práci s nimi se již nyní velmi těším. Zatím neprozradím, ale bude to krásná práce,“ řekl režisér představení Radek Balaš (53).

16. dubna se uskuteční slavnostní premiéra v Kongresovém centru v Praze, kde se Děti ráje budou hrát.  Rozhodně se ale diváci mohou těšit na „staré“ dobře známé tváře. Kromě Vaculíka a Tofiho se v něm objeví i Martin Dejdar (54), Jan Kopečný (30), Michaela Nosková(36), Bořek Slezáček(52), Zdeněk Hrubý, Geny Ciatti nebo Aneta Vacek.

VIDEO: Lukáš Vaculík: V novém seriálu si ho ochočil pes!

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Vaculík: V novém seriálu si ho ochočil pes! Blesk TV

Fotogalerie
29 fotografií