„Musím říct, že jsem holka šikovná, že to s autama hodně umím. Umím u nich hodně dobře zavírat dveře. Nikdy jsem si nemyslela, že si člověk sám může přiskřípnout prst, ale jsem ženská, takže to možný je,“ pochlubila se už s úsměvem krásná Jitka Boho na instagramu se svojí šikovnost. 

„Jako teď se směju, ale můžu říct, že to byla hodně velká bolest a že jsem si i v jednu chvilku myslela, jak jsem koukala na ten přiskříplej prst, že tam jako nebude. Ale je tam a je to jenom zlomený ten článek, takže v pohodě,“ ukázala s úsměvem na tváři na důkaz ošklivého zranění obvázaný zlomený prst.

„Jenom vám chci říci, dávejte na sebe pozor, buďte opatrní... Dávejte pozor na děti, protože to zdraví je opravdu nejdůležitější. Když jsem potom odjížděla, tak jsem se rozbrečela, protože jsem si říkala, jak to musí bejt strašný, když se takové věci dějou dětem a přiskřípnou si prstíčky u auta. Tak jsem si říkala, ať se to nikdy nestane Rosálce, ať se to raději tisíckrát stane mně,“ zamyslela se Jitka nad tím, že by nepřenesla přes srdce, kdyby se to stalo její dcerce, která je nyní před rozvodem ve střídavé péči obou rodičů.

Od manžela Lukáše Jitka v září utekla k rodičům na Moravu. Nyní čtyřleté manželství spěje k rozvodu. O důvodu ale zpěvačka mluvit odmítá. „Omlouvám se, ale ne. Opravdu chci teď chránit hlavně Rosálku,“ reagovala Boho na otázku Blesku ohledně rozpadu vztahu.

VIDEO: Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo ji tak vymódil? 

Video
Video se připravuje ...

Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo jí tak vymódil? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií