Muzikálový zpěvák a herec se netají tím, že s partnerkou Eliškou Grabcovou čeká holčičku, které mají v plánu dát jméno Elsa. Tak se totiž jmenuje oblíbená pohádková postava Noidovy dcery Terezky (5), kterou má z druhého manželství s modelkou Gábinou Dvořákovou (29).

A tak se malé Elsinky všichni nemohou dočkat. Hlavně Noid, který má dokonce tušení, že druhá holčička tu bude co nevidět. Dokonce padla slova o předčasném porodu! „Už se to blíží. Myslím, že půjde dřív. Jak vidím to bříško Elišky... pořád tam má nějakou party uvnitř, takže si myslím, že už se chystá na to, že nás brzy přijde takhle polaskat,“ svěřil se Top Staru natěšený Václav Noid Bárta.

I když se na „upgradeovanou“ roli otce těší, zvládá kromě toho i mnoho dalších povinností a koníčků. Jednou z náročných zpěvákových aktivit je i nedávná účast na jeho první fitness soutěži Men’s Physique, na které sice skončil na předposledním místě, ale to není důvod usnout na vavřínech a vzdát vášeň pro fitness. Noid vypadá dobře jako nikdy, a tak se aspoň budou třeba moct holky jednou chlubit tím, jak mají fešného tátu.

VIDEO: Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií