Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rande z Tinderu skončilo smrtí: Vrah si nafotil mrtvolu a vyrazil na další schůzku

Autor: ekd - 
6. listopadu 2019
20:37

Britka Grace Millaneová (†22) se vydala na cestu kolem světa, ale Nový Zéland se pro ni stal osudnou destinací. Rozhodla se totiž, že si v Aucklandu vyrazí s někým místním a oslaví své narozeniny, a proto rozklikla randící aplikaci Tinder. Bohužel tím její putování skončilo, její tělo bylo nalezeno o týden později v aucklandských lesích. Policie obvinila z vraždy dvacetisedmiletého mladíka, který si dokonce po činu nafotil její mrtvolu a pak vyrazil na další rande.

Když si Grace dala schůzku s neznámým mužem, nejspíš od toho nic moc neočekávala. Měla ten den zrovna narozeniny, a protože byla daleko od domova, rozhodla se je oslavit s někým cizím. Z mladíka, kterého si vyhlédla, se však stal bestiální vrah, který ji jen chvíli poté, co si užili vášnivý a drsný sex, uškrtil. Navíc si její mrtvolu ze všemožných úhlů nafotil a pak s klidem vyrazil na další rande.

Soudci dle deníku Dailymail prohlásili, že dívka byla škrcena, dokud nevykrvácela nosem. Její vrah pak strávil dlouhé chvíle po vraždě sledováním tvrdého porna a pořizováním snímků její mrtvoly. Mladík se přiznal, že její tělo pak ukryl do kufru a odvezl do lesů. Jeho právník však odmítá obvinění z vraždy. Grace prý s drsnějším sexem souhlasila a pak se jim to jen trochu vymklo z rukou, že prý sama chtěla, aby ji při aktu škrtil.

Rodina Grace byla naprosto šokována a zdrcena. Otec byl zničen, když se dozvěděl, že jeho milovaná holčička byla uprostřed temných lesů v kufru. Volají po spravedlnosti, které se jim snad za vraždu jejich dcerky dostane.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání