Trojnásobná máma Kate ví moc dobře, co má dělat a jak své potomky vést. „Vždy chtěla, aby její děti okusily skutečný život. Ona ani William nechtějí, aby žily v ochranné bublině. Chtějí, aby měly stejné zážitky jako ostatní děti,“ uvedl podle Daily Mailu zdroj blízký královské rodině.

Není tedy divu, že choť prince Williama (37) své děti, prince George (6), princeznu Charlotte (4) i prince Louise (1) podporuje, aby si chodily hrát ven a byly jako obyčejné děti. Údajně byla dokonce nedávno přistižena v supermarketu, jak pro své potomky vybírá kostýmy na Halloween a ptá se přítomných dětí, za co hodlají vyrazit.

Mnohým tak uvolněné chování vévodkyně připomíná matku jejího muže, lady Dianu, přezdívanou princezna lidských srdcí. Také ona se snažila vychovávat syny Williama a Harryho podobně, a dokonce porušila královský zákaz a poslala je do veřejné školy.

„Kate myslí na to, jak William miloval svoji matku. Ta byla velmi neformální a chtěla, aby William a Harry zapadli mezi školní kamarády a cítili se normálně. To si od ní převzala i Kate,“ dodal zdroj Daily Mailu o tom, jak se vévodkyně z Cambridge tak trochu »opičí« po své tchyni, která v roce 1997 zemřela při autonehodě.

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka! 

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
62 fotografií