Zatímco v květnu loňského roku jak Rytmus, tak i Jasmina Alagičová skálopevně prohlašovali, že mezi nimi nic není a jsou jenom kamarádi, o půl roku později už stál Patrik Vrbovský uprostřed města Tuzla s blyštícím se prstýnkem v jedné ruce a obrovskou kyticí v té druhé.

„Jako by to ten nahoře věděl, protože jsme netušili, že jsme v tom. Úplně spontánní výlet, na který nezapomenu do konce života. Dnes jsme šťastní manželé a rodiče malého Sanela, kterému koluje v krvi balkánská krev. Miluji tě, Jasmino, více než včera krát nekonečno,“ dojal se na instagramu vulgární rapper a připojil fotku, na níž Jasmina hrdě pózuje se „snubákem“.

Neméně nadšená byla z ročního výročí i Jasmina. „Když si můj muž přede mnou poklekl v mé milované Tuzle a zeptal se mě, jestli se stanu jeho ženou, byla to pro mě ta nejkrásnější a nejjednodušší otázka. Za ten rok jsme se stihli vzít a darovat si SYNA, co může být víc? Když vám kdokoli bude říkat cokoliv o tom, co by se kdy mělo, nemělo, co je brzy, pozdě a podobně, s úsměvem se otoč a vykroč na cestu za svým srdcem, protože pouze na ní potkáš SVÉ štěstí. Hrdá, šťastná, milovaná a milující paní Vrbovská.“ Těmito slovy narážela patrně na fakt, že pár spolu randil sotva pár měsíců a ne tak dlouho předtím se teprve Rytmus rozešel se zpěvačkou a tanečnicí Darou Rolins (46). S Jasminou dost spěchali i na veselku jako takovou: nastávající rodiče si totiž nepřáli, aby jejich malý Sanel přišel na svět jako nemanželský. Dvojice, která k dnešnímu dni spolu randí necelé dva roky, však sálá láskou. Nezbývá než jim držet palce, aby jim to vydrželo co nejdéle. S Rolins to také dlouhé roky vypadalo, že je vše zalité sluncem, než po rozchodu Vrbovský prohlásil, jak moc to mezi nimi neklapalo…

VIDEO: Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií