Nejsledovanějším pořadem sobotního večera a také celého dne byla opět taneční show StarDance. Oblíbený pořad plný noblesy, elegance a tentokrát i pohádek měl totiž naprosto neskutečnou sledovanost, nenechalo se ho ujít více jak milion diváků! Tento pořad si na prvním kanále České televize nenechalo ujít na 1 milion a 292 tisíc lidí starších patnácti let, a dokonce ještě o skoro 40 tisíc více lidí, tedy 1 milion a 330 tisíc si pak pustilo i rozhodnutí. Což je dokonce ještě vyšší číslo než minulý týden!

V tolika domácnostech se fandilo osmi soutěžním párům, z nichž nakonec vypadnul písničkář Ondřej Ládek (40) alias Xindl X. A kdyby se do sledovanosti počítali i diváci pod patnáct let, tedy nezletilé příznivkyně youtubera Kovyho, jenž má na sociálních sítích skutečně obrovskou fanouškovskou základnu, bylo by to číslo jistě daleko závratnější.

Novácká zábavná show Tvoje tvář má známý hlas si sice také nevedla špatně, na šestou řadu se dívalo na 686 tisíc diváků, v porovnání se StarDance to však byl rozdíl dost markantní. Jenom o pár tisíc lidí méně si nenechalo ujít druhou řadu krimiseriálu Temný kraj s Lukášem Vaculíkem (57) na Primě. Bylo to totiž o pokračování napínavého příběhu z minulého týdne, kdy šlo o vraždy bezcitných psychopatů, co se nezastavili naprosto před ničím. Vidělo ho 669 tisíc příznivců tohoto detektivního žánru.

Daleko za nimi zůstal například primácký Polda s Davidem Matáskem (56) v hlavní roli, jehož pátrání po vrahovi trampa sledovalo 393 tisíc lidí, nebo Četník ze Saint Tropez, první díl z populární série francouzských komedií s cholerickým Louisem de Funèsem (†68), jenž tak neopakovatelným způsobem ztvárnil nevypočitatelného četníka Cruchota. Toho si na „čétéčku“ připomnělo 368 tisíc televizních diváků.

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Jan Onder (34)

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií