Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zemřela cvičitelka Lucie Eckertová: Statečná bojovnice podlehla rakovině

Autor: chal - 
4. listopadu 2019
10:00

Byla obrovskou inspirací mnoha lidem. Ať už to bylo v boji s nadváhou nebo s tím nejzákeřnějším protivníkem, rakovinou, Lucie Eckertová se nikdy nevzdávala. I přes statečné vzdorování však na začátku listopadu oblíbená cvičitelka vážné nemoci podlehla.

Smutnou zprávu v sobotu odpoledne oznámil Luciin tatínek Roman. „S hlubokým zármutkem a bolestí vám musím oznámit, že dnes ve 13 hodin odešla v tichém spánku obklopena rodinou moje dcera Lucie Eckertová. Luci byla moc statečná, přes čtyři roky čelila zákeřné nemoci, která byla plná bolesti a operací. Bohužel poslední léčba již nezabrala,“ sdělil Roman na facebooku.

Jeho dcera dlouhodobě bojovala s tím nejzákeřnějším protivníkem – rakovinou. Oblíbené osobnosti instagramu a cvičitelce fitness se opakovaně vracel maligní melanom, tedy nejnebezpečnější forma rakoviny kůže, jejíž léčba je velmi nákladná.

Jelikož se Lucie nemohla spolehnout na pomoc pojišťovny, infuze si hradila sama z peněz, které jí poslali dárci. Lucie letos v červnu od lékařů slyšela vytouženou zprávu, řekli jí, že „je čistá“. Její tělo se díky několika zákrokům vypořádalo s metastázemi, které ustoupily z plic, mezihrudí a jater.

Jenže na konci července lékaři v Luciině těle objevili nový nádor a problém začal nanovo. Svůj životní boj Lucie nakonec bohužel nezvládla a na začátku listopadu rakovině podlehla. „O posledním rozloučení s Luci vás budu včas informovat. Děkujeme všem za velkou podporu a v této smutné chvíli, prosím, věnujte Lucince tichou vzpomínku,“ uzavřel zdrcený otec.

spania ( 5. listopadu 2019 12:15 )

SmutnéTaková hezká mladá žena,blondýnka...V době nemoci už je v jejích očích vidět smutek a určitá beznaděj...Ach jo

pjotri ( 5. listopadu 2019 01:41 )

Ano, mne taky nikdo nezna, ale o me nepisou v blesku. Tak co resis? S takovou budou psat za chvili o kazde mrtvole, co jich u nas denne je.

hejpockej ( 4. listopadu 2019 21:17 )

Uprimnou soustrat. Lucka byla krasna, statecna a chytra holka. Bude nam vsem moc chybet. RIP

bjuno ( 4. listopadu 2019 20:19 )

A co to má společné se smrtí mladé ženy??? tak snad to správce smaže...

marlen52 ( 4. listopadu 2019 18:27 )

neznala jsem ji ale škoda mladého života

Zobrazit celou diskusi