S touto krásnou novinkou se zpěvačka a držitelka Oscara za píseň Falling Slowly Markéta Irglová pochlubila na sociálních sítích – jak na svém instagramu, tak i na facebooku. „Mio a já jsme se vzali. Užili jsme si krásný den s našimi rodinami a ten nejkouzelnější obřad v našem studiu,“ svěřila se trojnásobná maminka Irglová všem svým příznivcům a všem dala na odiv něžné svatební foto, na němž je (doslova) vše zalité sluncem a láska z něj sálá na všechny strany.

Sympatická hudebnice žila několik let s rusovlasým irským hudebníkem Glenem Hansardem (49), s nímž se seznámila ve svých 13 letech. Společně ostatně v roce 2007 získali Oscara za song z filmu Once.  V červenci 2011 se pak rodačka z Valašského Meziříčí vdala v USA za amerického baskytaristu Tima Iselera, ale v lednu 2013 oznámili rozvod. Poté našla Irglová štěstí po boku Thorissona, s nímž vychovává všechny své potomky.

Kromě Froda, jenž dostal jméno podle hlavního hrdiny populárních knih (a filmů) Pán prstenů, má totiž ještě dcerku Árveig (6) a synka Eyvindura (4). Mateřství ji však pracovně nikterak neomezuje. Krátce po porodu Froda například zveřejnila na sociálních sítích snímek, kde s chlapečkem na klíně sedí u klavíru a skládá hudbu pro pohádku Mimi a Líza.

VIDEO: Markéta Irglová: Moje děti mluví islandsky! Ale snaží se i česky...

Video
Video se připravuje ...

Markéta Irglová: Moje děti mluví islandsky! Ale snaží se i česky... David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií