„Kdykoliv uspávám své miminko a koukám na něj, tak mi připadá hrozně důležité to, že ho mám v té náruči a že má tu lásku kolem sebe a ten dotek, který potřebuje. A připadá mi úplně hrozná představa, když to nějaké miminko nemá. A určitě jich je hodně v nějakých kojeneckých ústavech,“ rozvedla na instagramu ve videu své smutné myšlenky zpěvačka s hlasem jako zvon, ale také nesmírně citlivou duší, přičemž zamačkávala slzu.

Sama je totiž už pět měsíců maminkou malého Artura, kterého vychovává společně s manželem, muzikantem Martinem Chobotem (30). A jak ve videu říká, je jí nesmírně líto všech dětí, které nedostávají tolik péče a lásky, jako se snaží dát svému dítěti. Naštěstí však i opuštěné děti, které od narození nemají z různých důvodů rodiče, dostávají šanci na spořádaný a hezký život.

Ten jim podle Farne poskytují například pěstouni. Proto se jim stále se slzami v očích rozhodla vyjádřit svůj vděk a obdiv. „Takže jsem chtěla moc poděkovat všem pěstounům a říct, že pěstounská práce mi připadá jako strašně důležitá. A moc si vážím toho, že takoví lidé jsou, kteří jsou ochotni vzít si miminka aspoň na nějaký čas k sobě a starat se o ně jako o vlastní. Všem pěstounům moc děkuju,“ dodala Ewa, která se navíc rozhodla ve spolupráci s nejmenovanou značkou darovat dětský kočárek jedné z řady pěstounských rodin a podpořit tak dobrou věc, aby její slova nebyla jen prázdnými myšlenkami.

VIDEO: Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč! David Turek

Fotogalerie
40 fotografií