Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž souložil nahý s hromadou listí: Soudce mu doporučil, aby přehodnotil svůj život

Autor: DH - 
4. listopadu 2019
16:23

To se jen tak nevidí! Soud v hrabství Velký Manchester poslal na 8 týdnů za mříže šestadvacetiletého mladého muže, protože byl přistižen, když se nahý pokoušel souložit s hromadou listí. V době činu byl navíc úplně opilý a zdrogovaný.

Odsouzeným mužem je podle britských médií šestadvacetiletý Michael Golsorkhi z anglického města Stockport ve Velkém Manchesteru. Před soudem stanul kvůli svému chování přibližně z poloviny září, kdy ho okolo osmé hodiny večerní natočili zaměstnanci hotelu Premier Inn, jak s kalhotami u kotníků „přiráží“ do hromady listí. Záznam byl u soudu použit.

„Dostali jsme zprávu o tom, že se na parkovišti před hotelem děje něco divného,“ popsali zaměstnanci před soudcem. „Viděli jsme pak bílého muže, byl vidět jeho zadek v hromadě listí, zdálo se, že tam má sex,“ řekli s tím, že dotyčného následně konfrontovali. „Byl v hrozném stavu a na nic si nevzpomínal,“ dodali.

Golsorkhi později přiznal, že s přáteli popíjel v nedaleké pivnici, přičemž si dopřával i pořádný drogový koktejl v podobě konopí a kokainu, což značně ovlivnilo jeho pozdější chování. O případné nepříčetnosti ale podle soudce nemůže být řeč. Ba naopak. „Za těchto okolností bylo uvedeno, že v tom hrálo svou roli konopí. Přemýšlejte o svém životě. Zařiďte si v té věci pomoc,“ řekl přísně soudce Edward Tasker, když Michaela odsoudil na osm týdnů ve vězení za veřejné pohoršení a držení, potažmo užívaní narkotik.  

Hříšník se odmítl k rozsudku i svému činu vyjadřovat. Podle slov jeho právního zástupce všeho lituje a stydí se. Své chování prý nemůže nijak ospravedlnit ani vysvětlit.

Monikay ( 6. listopadu 2019 12:21 )

hhihi bůhví jakou krásku v tom listí viděl...

Desterz ( 4. listopadu 2019 19:50 )

Ještě štěstí, že ho nedosoudili za znásilnění nezletilého, vždyť to listí nemohlo být starší jak 3/4 roku!!!

zfloyd ( 4. listopadu 2019 17:49 )

přece nebude souložit oblečený to by bylo ujetý

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání