I přesto, že se už vlastně ví, že Vořechovský dává v milostných vztazích přednost mužům a oba popřeli, že by mezi nimi bylo více než přátelství, dále se horlivě spekuluje o tom, že vdaná Radka Třeštíková (38) má ke svému tanečnímu parťákovi až příliš blízko. „Sedli jsme si hned, myslím, že jsme se fakt hledali, až jsme se našli,“ napsala na instagramu spisovatelka skoro až romantické vyznání jako odpověď na otázku, jestli si s Tomášem padli do noty už od začátku.

„Vypadá to, že po dalším minimálně měsíci nebudete jen TANEČNÍ partneři. Jste hezcí,“ napsal Radce upřímně jeden z fanoušků StarDance. „Já doufám, že i za měsíc budu pořád tak šťastně vdaná jako jsem teď!“ dala Třeštíková opět jasně najevo, že manžela, fotografa Tomáše Třeštíka rozhodně neplánuje opouštět kvůli výrazně mladšímu tanečníkovi, který, jak už bylo zmíněno, je navíc gay.

Kromě toho, že je vdaná a Vořechovského sexuální orientace tak úplně nekoresponduje s tím, že by mezi nimi mohlo kdy vzniknout něco intimnějšího, je pro spisovatelku nepřekonatelnou potenciální překážkou i věkový rozdíl. „Tomáš to navíc komplikuje tím, že místo šestadvaceti vypadá na devatenáct,“ vyjádřila se na svém profilu k tomu, jak vnímá dvanáct let, které je mezi sebou dělí. A jak prozradila v další otázce, Vořechovský je sám také nejspíš zadaný.

Třeštíková s Vořechovským mají ve fanoušcích velkou podporu. Přesto se obecně příliš neočekává, že právě oni jsou adepti na výhru celé taneční soutěže. Dokonce i samotná Radka je přesvědčená o tom, že první místo nepřipadne právě jim. „Já teď upřímně vůbec netuším, kdo by to mohl vyhrát, já akorát vím, že my to nebudem,“ netají se Třeštíková s nedostatkem sebedůvěry ve svých výkonech na tanečním parketu.

„Chtěli jsme dojít do Rumby, to nám vyšlo, akorát, že mně dneska došlo, že mi ta Rumba vlastně nejde,“ dodala spisovatelka, jak se cítí před dalším sobotním kolem, ve kterém ji s Tomášem čeká právě tento tradiční kubánský tanec.

VIDEO: Miroslav Hanuš ze StarDance: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
37 fotografií