Nedávno veřejnost šokovala zpráva o tom, že herečka a zpěvačka Anna Slováčková (24) bojuje s rakovinou prsu, další smutné zvěsti týkající se zákeřné choroby pokračují. Rakovina slinivky totiž znepříjemnila život Davidu Stypkovi. „Od srpna jsem tady nebyl a dlouho jsem nevěděl, jak se sem vrátit. Bylo to (a pořád je) nejintenzivnější období v mém životě. Potřeboval jsem klid a popravdě jsem ani nevěděl, co sem napsat,“ rozepsal se na facebooku zpěvák.

„Ale už bylo toho mlčení dost (a taky už se těším na koncerty). Vezmu to hopem, ať to máme rychle za sebou. V létě jsem si po vleklé anabázi intuitivně vyřval CT vyšetření, našli mi nádor na slinivce, ten lékaři skvěle odoperovali, teď mě čeká bezmála půl roku chemoterapie,“ informoval Stypka ve středu večer na profilu kapely David Stypka & Bandjeez i na své osobní stránce.

Ostatně již v srpnu musel držitel Ceny Anděl 2017 v kategorii Sólový interpret roku rušit koncerty. „Čeká mě neodkladná operace, a musíme proto zrušit některé srpnové a zářijové koncerty,“ přiznal otec tří dětí a omluvil se všem. Na pódia už by se ale přitom co nejdříve rád vrátil.

Ostatně podle hudebního časopisu Headliner už se chvíle, kdy se muzikant z Dobré u Frýdku-Místku znovu vrátí na scénu, přiblížila. „David Stypka se po operaci nádoru na slinivce a chemoterapii vrací na pódia. Hurá! Drž se, Davide,“ napsal časopis ve čtvrtek na sociální síť. Nezbývá než zpěvákovi popřát, aby byl opravdu už z nejhoršího venku a do budoucna se mu veškeré nemoci vyhýbaly.

VIDEO: David Stypka mluví na besedě Reflexu o svém nihilismu.

Video
Video se připravuje ...

David Stypka mluví na besedě Reflexu o svém nihilismu. Martin Bartkovský

Fotogalerie
9 fotografií