Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Výherkyně milionů (23) skončila sama: Plastiky, luxus a dítě od kamaráda

Autor: ekd - 
30. října 2019
21:01

Britka Jane Parková (23) je dítě štěstěny. Bylo jí pouhých sedmnáct let, když vyhrála v loterii v přepočtu neuvěřitelných 30 milionů korun. Stala se tak nejmladší britskou výherkyní. Jak je však známo, štěstí se za peníze koupit nedá, a láska už vůbec ne. Jane investovala horentní sumy do úprav svého zevnějšku, ale prince na bílém koni to k ní dosud nepřilákalo. Nezbývalo tedy, než si pomoci jinak.

Parková se nechala slyšet, že jí výhra namísto štěstí přinesla jen smůlu a nepříjemnosti. Propadla plastikám a vylepšování svého vzhledu, nechala si udělat brazilský zadeček a předvedla celému světu svou proměnu, jež ji stála bezmála milion a půl.

Samozřejmě si také užívá luxusu a jezdí do vybraných destinací, vozí se v prvotřídním autě a rozhodně nenosí oblečení z tržnice. Než získala své miliony, bydlela se svou mámou a pracovala ve špatně placeném zaměstnání, dnes už peníze nemusí řešit.

Ale na všem krásném jako by se musel najít kaz. Jane se nedávno nechala slyšet, že její život je sice materiálně zajištěný, ale po citové stránce vyprázdněný… Nyní zvažuje, že zažaluje společnost Lotto, protože výhra jackpotu v tak nízkém věku jí prý způsobila újmu na jejím duševním zdraví.

Jeden z jejích posledních partnerů, zpěvák Sam Calahan byl přistižen s jinou ženou. V lásce Jane zkrátka štěstí dvakrát nemá. A má také problémy s dodržováním pravidel. Byla nařčena z gamblerství i překročení maximální rychlosti za volantem. Svého životního partnera neúspěšně hledala i v televizní reality show, ale nyní je vše jinak.

Zcela racionálně se dohodla se svým blízkým kamarádem Barrym, že si společně pořídí dítě. A zadařilo se jim. Parková těhotenství náležitě zpropagovala na sociálních sítích a nechala se podle deníku Sunday Mirror slyšet, že má poprvé v životě pocit, že ji někdo bude milovat pro to, jaká je, a ne kvůli výši jejího bankovního konta. S Barrym, který se stal de facto jen dárcem potřebného genetického materiálu, zůstanou i nadále přáteli. Nezbývá než doufat, že Jane konečně najde kýžený klid a harmonii ve svém životě.

krtek. ( 24. ledna 2020 19:35 )

at zkusi Vemolu, ten je na tyhle nafukovaci barbiny

smeagol ( 2. listopadu 2019 23:44 )

Clanek jako stehno, 30 miliou KC je neco kolem milionu GBP, cili za to by pri tomto stylu zivota a utraceni byla uz davno na mizine. Leda, ze by ta vyhra byla 30 milionu v GBP, coz je drobny rozdil, vime, pani redaktori?

Antonn Blha ( 30. října 2019 22:01 )

Takže taková primární Anglosaská blbka zcela běžné jedny zdegenerované máme zrovna na návštěvě 😂😂😂

bre-burda ( 30. října 2019 21:44 )

Té dámičce ke štěstí chybí jediná, zato zásadní věc. Inteligence.

Zobrazit celou diskusi