Sympatický představitel Sama Winchestera z veleúspěšného seriálu Lovci duchů či Deana Forestera z Gilmorových děvčat Jared Padalecki měl vždy pověst slušňáka – alespoň do minulé neděle, kdy byl v ranních hodinách zatčen před svým barem v texaském městě Austin.

Podnapilý herec údajně nejdříve slovně napadl barmana svého klubu Stereotype, a když se ho jeho přítel pokusil uklidnit mimo zdi baru vyvedeném ve stylu 90. let, Padalecki okamžitě ze slovního útoku přešel na fyzický a udeřil ho. Pěstí dostal také manažer podniku, jemuž rána roztrhla obočí.

A aby toho nebylo málo, policisty, které na agresivního herce přivolali svědkové celého incidentu, se pak opilý herec ještě pokoušel uplácet. Navíc se zasahujícím důstojníkům zdál kymácející se mladý muž nebezpečný, a proto byl z místa odvezen v poutech.

Podle magazínu TMZ byla pokuta za tento jeho přestupek stanovena na 15 tisíc dolarů (345 tisíc českých korun), tedy 5 tisíc za každého napadeného. Herec ani jeho právní zástupce se k celé kauze zatím nevyjádřili. Není totiž jasné, zda jeho zatčení neovlivní chystané natáčení Walkera, Texas Rangera, kde měl ztvárnit hlavní roli, díky níž se stal herec Chuck Norris (79) doslova a do písmene ikonou a legendou…

Jak se zdá, Padalecki patrně neunesl konec seriálu Lovci duchů, jenž točil od roku 2005. Vzniklo dobrých 15 sezón, poslední řada se v zahraničí začala vysílat v říjnu tohoto roku. Podobný osud potkal například Kita Haringtona (32), představitele Jona Snowa z veleúspěšného fantasy seriálu Hra o trůny. Po skončení natáčení také nevěděl, co si počít se svým životem, a nadměrné požívání alkoholu ho nakonec dovedlo až do protialkoholní léčebny.

Jak Padalecki, tak Harington přitom díky seriálu poznali své životní partnerky. Padalecki se zakoukal do představitelky démonky Ruby Genevieve Corteseové (38), s níž má tři děti. Harington zase podlehl rusovlasé Rose Leslieové (32), co se ve Hře o trůny proslavila jako divoká bojovnice Ygritte.

VIDEO: Původní představitel Walkera, Texas Rangera Chuck Norris v povedené vánoční reklamě

Video
Video se připravuje ...

Chuck Norris v reklamě /YouTube/

Fotogalerie
30 fotografií