Letecké zážitky se v současné době těší velké popularitě, ať již se jedná o vyhlídkový let, letecký simulátor, let balonem, seskok padákem či třeba pilotování skutečného letadla. A jaký zážitek vybrat?

Vycházejte z osobnosti obdarovaného

To samozřejmě záleží na osobě obdarovaného. Trpí-li obdarovaný panickým strachem z létání, tak jej vyhlídkovým letem zřejmě moc nepotěšíte. Většinu lidí ale létání přitahuje. Zřejmě z toho důvodu, že člověk se sám o sobě k oblakům nikdy nevznese. Má-li proto obdarovaný dobrodružného ducha, věříme, že jej takový letecký dárkový poukaz potěší. Buďme ale konkrétní.

Vyhlídkové lety nejenom pro babičky a dědy

Přemýšlíte, čím potěšit své rodiče či prarodiče? Co takhle jim darovat vyhlídkový let? Na serveru leteckezazitky.cz jich najdete neuvěřitelných 120! Krajinu budete moci obdivovat z letadla, vrtulníku, balonu i větroně. Je jen na vás, jaký dopravní prostředek zvolíte. A startuje se nejenom z letišť poblíž velkých měst, jako jsou Praha, Brno či Ostrava. Zkrátka nepřijdou ani obyvatelé Tábora, Jihlavy, Benešova, České Lípy či Jaroměře. Podrobný seznam letišť najdete na stránkách společnosti.

Dárek pro teenagera? Letecký simulátor si jej získá

Snem mnoha kluků je stát se buď pilotem, nebo astronautem. Ke hvězdám ho zřejmě ještě nevyšlete, ale jaké to je řídit skutečný letoun, si okusit může. Lekci létání doporučujeme zahájit na leteckém simulátoru, od kterého už může být jen malý krůček k řízení letadla. Obdarovaný se pak může stát pilotem na zkoušku a na vlastní kůži si vyzkoušet, jaké to je pilotovat skutečný letoun, o čemž tajně sní malí i velcí. Proč jim sen neproměnit v realitu?

Dárek pro dobrodruha? Seskok padákem!

Máte v rodině skutečného dobrodruha? Pro něj pak vybírejte v kategorii zážitků adrenalinových. Nezapomenutelný je samozřejmě seskok padákem. Vteřiny před výskokem jsou prý děsivé, vteřiny po něm naprosto úžasné. Jsou známy i případy, kdy si seskok parašutistu začátečníka získal do té míry, že se z něj stal parašutista profesionální.

Letouny pilotují profesionální piloti

Bojíte se o bezpečí svých blízkých? Tyto obavy nejsou na místě. Společnost Letecké zážitky má za sebou dlouholeté zkušenosti, zrealizované lety pro více než 3 000 zákazníků, disponuje moderní leteckou flotilou, a především zaměstnává profesionální piloty a instruktory. Pod jejich ochrannými křídly budou vaši blízcí v bezpečí.

A v jaké formě letecký zážitek darujete? Formou dárkového poukazu s půlroční platností. Ten navíc obdržíte do pěti minut po jeho objednání. Je to snadné, že?