Když Marika Šoposká alias Bibi odešla z Ordinace v růžové zahradě, všechny její příznivce to nemile zaskočilo. Záhy se však dozvěděli, co bylo příčinou jejího (doufejme, že jen dočasného) konce v seriálu: S manželem a zvukařem Petrem Čechákem (44) očekává další přírůstek do rodiny! Šoposká, která se co nevidět stane dvounásobnou maminkou, se nyní pochlubila na instagramu s půvabnou fotkou, na níž předvedla své veliké bříško, s popiskem: „Vždycky, když si říkám, že bych chtěla zastavit čas, tak jsem vlastně ráda, že to nejde… Jinak bych asi půlku svýho života strávila s plným břichem,“ svěřila se.

Přestože její prohlášení se může zdát trochu divné, obvykle si nastávající maminky stěžují na otoky, nevolnosti a obrovské váhové výkyvy, dává to smysl. „Teď, kdy už mám jedno těhotenství za sebou, říkám si, že teď to může být i naposledy,“ přiznala magazínu Maminka Šoposká, která za těch několik měsíců, co nosí pod srdcem malého človíčka, přibrala zatím jenom 12 kilogramů.

To, zda k malému Benediktovi (4) přibude sestřička nebo bratříček, si však nechává pro sebe. „Dřív jsem měla pocit, že bezproblémové těhotenství je přece jasná věc. Teď to vnímám jako něco křehoučkýho. Něco, co když se celé povede a vyleze to miminko, tak se celý svět na vteřinu zastaví,“ dodává.

Dojemné vyznání a nádherná fotka, na níž si Šoposká s výrazně zesvětlenými vlasy (obvykle totiž bývala brunetou, zatímco tentokrát šla téměř do blond) jemně hladí pořádně veliký pupík, vyvolala celou řadu neméně jímavých reakcí a více než 10 tisíc „lajků“). „Koukej už porodit, ať si ho můžu pomazlit!“ napsala Šoposké například nekompromisně herečka Eva Holubová (60). Zpěvák Roman Tomeš (31), dvojnásobný tatínek, ke snímku napsal „je to nádhera!“, a připojil emotikon srdíčka, a zpěvačka Eva Burešová (26) se zmohla jen na stručné „krásná!“. A nelze jí nedat za pravdu!

VIDEO: Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, říká Marika Šoposká

Video
Video se připravuje ...

Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, říká Marika Šoposká Časopis Maminka / Karel Dlabač

Fotogalerie
32 fotografií