Do podniku v pražské Truhlářské ulici se s Tonyou dorazili rozloučit i další soutěžící -  třeba rybář Jakub Vágner (37) nebo herec Matouš Ruml (34). Nechyběla ale ani moderátorka Nora Fridrichová (42), která ze soutěže vypadla jako první už minulý týden. A aby zapíječku oblíbené a živelné zpěvačky nic nerušilo, pojistil si majitel restaurace soukromí dokonalým zakrytím oken restaurace a hlídačem u vchodu.

Když pak nad ránem většina VIP hostů odjela domů, pár členů štábu a tanečníků ještě chvilku popíjelo na chodníku, kde se zábava místy měnila v nácvik na další díly StarDance.  Tanečnice si totiž zkoušely a předváděly své choreografie, do nichž zapojovali i ostatní.

V soutěži dále pokračují Gabriela Koukalová (23) a Martin Prágr, Karel „Kovy“ Kovář (23) a Veronika Lišková, Veronika Khek Kubařová (32) a Dominik Vodička, Miroslav Hanuš (56) a Adriana Mašková, Matouš Ruml (34) a Natálie Otáhlová, Radka Třeštíková (38) a Tomáš Vořechovský, Jakub Vágner (37) a Michaela Nováková a Xindl X (40) a Markéta Dostálová.

Fotogalerie
39 fotografií