Už dvakrát dostala blondýnka »propušťák« z léčebny, kde by měla celkově strávit tři měsíce odvykací kúrou, ovšem teprve nyní to bylo rovnou na dva dny. Stihla se tak nechat zkrášlit, což jí jistě pomůže, aby se cítila lépe. 

Zatímco jí v salonu krásy upravovali nehty a i vlasy, překvapila Krampolová, ještě donedávna chrastící kostmi, nezměrnou chutí k jídlu. Co chvíli si dopřávala něco dobrého a měla řízek s bramborovým salátem, tu zase koláček a také šlehačkový pohár. Ostatně se její stav zlepšil natolik, že přibrala 15 kilo a nemyslí tak už jen na cigarety.

„V Červeném dvoře (tam byla na léčení předtím) mi vůbec nechutnalo a hodně jsem zvracela, chutnat mi začalo až v Bohnicích, tam mají dobré omáčky a knedlíky,“ tvrdí někdejší učitelka z mateřské školy, proč zase jí. Ovšem pravděpodobně jde jen o zlepšení její psychiky, což jí navrátilo i chuť k jídlu. Kvůli kilům navíc ale teď Hanka skoro nic neobleče, a tak museli s manželem Jiřím vynaložit cestu i na nákupy, aby jí pořídili nové tričko a mikinu.

„V sobotu pak jedeme do lázní. Nejdeme tam relaxovat k pramenům, ale obhlídnout a domluvit, zda bychom tam mohli točit můj film. V neděli si dáme oběd a pojedeme ke kamarádce na Nový mlýn a ve čtyři musí Hanka zase zpátky,“ líčil Blesku již dopředu Krampol, jaký program s chotí mají. Je jasné, že mají oba radost, že mohou být chvíli spolu.

Natrvalo by měli Krampolovou pustit 8. listopadu, tedy za dva týdny. Jenže ona má přece jen ještě strach, zda návrat do reality zvládne. V léčebně je totiž krabička cigaret pod zámkem, ovšem doma už to tak nebude. „Naštěstí Jirka nechce, abych doma kouřila, tak budu muset chodit ven. Snad se mi nebude chtít často,“ přiznala Hana, pro níž bylo ještě nedávno kouření tím jediným, co ji na světě zajímalo.

VIDEO: Když na tom byla Hanka hůř, mluvil Krampol jinak...

Video
Video se připravuje ...

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
76 fotografií