To je fofr! Představitelka seriálové Gábiny z Ulice je podruhé těhotná! Jen rok a dva měsíce po tom, co se stala maminkou syna, který dostal originální jméno Ben, se herečka znovu pyšní těhotenským bříškem, které ji prozradilo!

S partnerem Ondřejem tak očividně na nic dlouho nečekali a rozhodli se malému Beníkovi co nejdřív pořídit sourozence. „Hrát budu, dokud budu moct, miminko plánované nebylo,“ přiznala exkluzivně Blesku Krejčíková. „Mám skvělého partnera a rodinu, která mi pomáhá,“ nemá strach herečka, která se s těhotenským bříškem objevila na představení nových německých kabelek v Nákupní galerii Myslbek. A jak dodala, ani těhotenskými chutěmi prý zatím netrpí, takže snad nehrozí, že by přibrala dvacet kilo stejně jako u prvního dítěte.

Teď to ale vypadá, že se blondýnka pověstná svými výraznými ženskými křivkami v mateřství doslova našla. Dobrá zpráva pro scenáristy novácké Ulice tentokrát je, že nemusí nijak zvlášť přepisovat scénář. Zatímco v prvním těhotenství Krejčíkovou oblékali do volných šatů a tvrdili, že Gábina začala hodně jíst, proto trochu přibrala, teď je hereččina postava odstěhovaná v Berlíně, a tak nebude jistě problém ji na pár měsíců „odstřihnout“ úplně. V listopadu však ještě odehraje v divadle premiéru Dánské dívky. „To ještě zvládnu, divadlo mi vyšlo vstříc,“ má radost nastávající dvojnásobná maminka Aneta, která Blesk šokovala dodatkem, že má v plánu celkem čtyři potomky! Tak už jen dva...

VIDEO: Hvězda Ulice Krejčíková je podruhé těhotná: Neplánovali jsme to, přiznala

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Krejčíková je podruhé těhotná: Neplánovali jsme to, přiznala Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií