„Je to parádní příběh. Víte, já jsem stejnojmennou knížku Evžena Bočka, podle níž vznikl tenhle film, neznal. Přečetl jsem si ovšem scénář a bylo rozhodnuto, že do toho půjdu. Bylo mi jasné, že budu hrát trošku sám sebe. Žádné násilí a nepatřičná slova, ale prostě humor a dávka romantiky. To je mi hodně blízké a to je přesně to, co mě baví. Franka Kostku jsem nemusel tedy moc hrát a líbilo se mi to,“ rozpovídal se Hynek Čermák o své roli rodilého Newyorčana, který díky svým šlechtickým předkům získá polorozpadlý zámek Kostka.

Spolu se svou manželkou Vivien v podání Tatiany Vilhelmové (41), tedy nyní vlastně už Dykové, a dcerou Marií, kterou si zahraje naprosto neznámá, avšak nadmíru talentovaná Yvona Stolařová, vyráží do Čech, aby se společně o rodové sídlo postarali. Zde se však musejí potýkat s docela jiným světem, kulturními rozdíly, nezdravým českým jídlem, ořechovicí a především neposlušným personálem.

„Mně se role Vivien hodně zamlouvala. Oproti Hynkovi jsem totiž knížku četla a věděla jsem, do čeho jdu,“ přiznává manželka zpěváka Vojtěcha Dyka (34). „Moje postava se třese na pohádkový život, opak je ale pravda. Místo honosného života se octne v rozpadající se ruině. Pozlátko spadne, ale nevzdá se. Spolu s rodinou řeší a vyřeší otázku, zda se vrátit zpět do Ameriky, nebo se pokusit zámek zachránit,“ nastínila děj tohoto snímku.

Na jeho premiéru se ovšem dostavila jenom část „ansámblu“ Kostky, kromě Čermáka, Dykové a Stolařové dorazil z ústředních hrdinů už jenMartin Pechlát (44), jenž v Poslední aristokratce hraje nevrlého kastelána Josefa. Na preméru dorazili též Eliška Balzerová (70), představitelka hospodyně či Zdeněk Piškula (21) coby filmový mladý šlechtic.

Ve filmu dále uvidíte sexy kamarádku Vivien, kterou ztvárňuje Táňa Pauhofová (36), právníka Benda, jehož si střihnul Vojtěch Kotek(31) či stavitele hypochondrického údržbáře v podání Pavla Lišky (47).

VIDEO: Táňa Pauhofová v Poslední aristokratce září v roli velkoměstské dračice z New Yorku
Video
Video se připravuje ...

Táňa Pauhofová v Poslední aristokratce září v roli velkoměstské dračice z New Yorku Falcon

Fotogalerie
38 fotografií