Rok od porodu se Lejla Abbasová ukázala v legínách a topu pod prsa na mole. Málokdo věřil, že tohle štíhlé tělo patří čtyřnásobné mamince! „Skoro až do porodu dvojčat jsem hodně cvičila a posilovala břicho, v podstatě do sedmého měsíce a kluci přišli na svět v osmém. Teprve nedávno jsem přestala kojit nejmenší děti, takže až teď jsem opět začala cvičit. Jelikož běhám okolo čtyř dětí, tak kila šla dolů hned, ale musím zpevňovat,“ svěřila se Blesku čokoládová kráska.

S tureckým přítelem Volkanem vážně uvažují o svatbě, ale chybí tomu jedna věc, a to žádost o ruku. „Volkan tvrdí, že mě chce požádat na netradičním místě, aby to byl pro nás pro oba zážitek, tak jsem zvědavá. Doufám, že příští rok svatbu stihneme,“ dodává Lejla.

I když dvojčatům ještě nebyl rok, byli už i se staršími sourozenci a rodiči v Africe. „Nejhorší bylo všechno, co tam není k dispozici, zabalit s sebou, měli jsme jedenáct kufrů. Když jsme přijeli na místo, tak už to byla jen pohoda. Všechny děti jsou očkované a mají i něco navíc, jako TBC a žlutá zimnice, takže strach jsem vůbec neměla,“ říká Abbasová, která má v Africe několik charitativních projektů.

VIDEO: Čtyřnásobná matka Abbasová rok po porodu plánuje svatbu! Co stojí v cestě?

Video
Video se připravuje ...

Čtyřnásobná matka Abbasová rok po porodu plánuje svatbu! Co stojí v cestě? Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
42 fotografií