V premiérové epizodě Výměny manželek jsme se seznámili s rodinou z Liberce, kterou tvoří Monika (30), Tomáš (50), Dominik (7) a Pepa (2). Na druhé straně jsme poznali Veroniku (30), Vojtu (41), Báru (10) a Veroniku (1,5), kteří žijí v Milovicích.

Třicetiletá Veronika si v náhradní rodině prošla psychickým peklem. Zanedbaná domácnost byla pro ni, milovnici úklidu a čistoty, něco nepochopitelného. Největší šok však přišel, když se jí malý Dominik svěřil, že ho rodiče  psychický týrají. A tak po skončení natáčení dostala Veronika skvělý nápad, který se ale nakonec bohužel nepodařilo uskutečnit. 

„Myslela jsem, že bych si toho kluka normálně jako brávala k nám. Chtěla jsem s nimi být v kontaktu. Ta Monča to ale asi úplně nezvládla, tak jsem řekla, že už to nikdy nechci řešit. Že to prostě řěšit nebudu, ať si dělají, co chtějí, ale že je mi prostě líto těch dětí,“ popsala třicetiletá maminka pro televizi Nova, jak chtěla rodině pomoct, ale bohužel se nesetkala s úspěchem.

„Ona nechtěla být vůbec v kontaktu. Spíš mě pořád jenom napadala. Měla hroznou gramatiku, její zpráva, to bylo plný chyb a furt mě akorát urážela. Já ale myslím, že mám nějaký vychování a takový věci nedělám,“ popsala Veronika, jak probíhala po natáčení komunikace mezi ní a Monikou, která se během závěrečných Osmi očí nezmohla po Veroničiných výčitkách na nic jiného než pláč.

„Mrzí mě, že jsem je nenechala vůbec mluvit a vypěnila jsem. Za to mě může národ odsoudit, ale mně už je to jedno. Prostě jsem to nemohla vydržet, jsem taková. Ale měla jsem je nechat mluvit, mně už z toho pak prostě trochu přeskočilo,“ snažila se ospravedlnit Veronika, proč byla na Moniku v závěru tak drsná.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní manželku trápí výchova dětí!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manželku trápí výchova dětí! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií