Meghan Markleová se zúčastnila oficiálního zahájení summitu One Young World v Royal Albert Hall v Kensingtonu a výjimečně jí nedělal společnost její manžel princ Harry. Přestože to vévodkyni ze Sussexu v šatech za 107 liber (3200 korun) náramně slušelo, její chování bylo podrobeno podstatně bedlivějšímu rozboru. Bylo to totiž její první veřejné vystoupení od „skandálního“ dokumentu ITV, ve kterém odhalila svou křehkost a také fakt, jak moc pod vším tlakem mediálně hojně sledované královské rodiny trpí.

Judi Jamesová, která patří mezi odborníky na řeč těla, poté odhalila, že z Meghan jako obvykle sice tryskalo sebevědomí na všechny strany a také jí „vzrušeně svítily oči“, což je pro ni obvyklé, zároveň však poukázala na několik faktorů, které naznačovaly, že se tentokrát bývalá herečka známá ze seriálu Kravaťáci cítí také poněkud obnaženě a zranitelně. A nešlo prý jenom o její poněkud křečovitý úsměv! 

„Meghan měla většinou během turné po Africe vlasy sepnuté kolem obličeje, ale tentokrát je měla jemně zvlněné a rozpuštěné. Nejen že jí rámovaly tvář, ale také mohly působit jako ochranná záclona a skrývat části její tváře, včetně, v některých okamžicích, jejích očí,“ řekla expertka britskému magazínu Femail. Onu ochrannou clonu Meghan ostatně potřebovala, když se hned na počátku večera dopustila skutečného faux pas!

Jakmile totiž sešla na pódium, vrhla se kolem krku moderátorky, která se jí pokoušela poklonit. Trapnou situaci sice tmavovlasá vévodkyně zachraňovala tím, že dotyčnou dámu zachytila, když se jí v náručí skláněla, znovu ji sevřela v náručí a ještě poplácala po zádech - jako by snad už docela zapomněla na fakt, že členové britské monarchie by se neměli na veřejnosti chovat takhle familiérně.

„Zdálo se také, že svou levou ruku drží povětšinou daleko výše, než je obvyklé. Vypadá to jako gesto částečné bariéry. Kromě toho má všechny své šperky a její zásnubní i snubní prsten jako by ilustrovaly to, co pro ni v jejím životě značí sílu a bezpečnost, tedy rodinu,“ dodala Jamesová při pohledu na Meghaniny ladné ručky.

VIDEO: Kate Middletonová (37) a Meghan na Wimbledonu

Fotogalerie
114 fotografií