Tomáše Řepku pustili z vězení na začátku ledna, čtěte ZDE

Právě v pondělí 11. listopadu bude totiž soud rozhodovat o možnosti propuštění Řepky na svobodu. Pokud by tedy soudce ve verdiktu propuštění potvrdil, mohl by exfotbalista opustit brány plzeňské věznice na Borech již ten samý den, uvádí Deník. Tomu několik řízení o podmíněném propuštění v tento datum potvrdila Lucie Ženíšková z Okresního soudu Plzeň-město.
Jak je ale vůbec možné, že někdejší reprezentant se může dostat na svobodu tak brzy, když byl za zpronevěru (prodej auta, které nebylo jeho), řízení v opilosti, neplacení alimentů a pornoútoky na exmanželku Vlaďku Erbovou (38) odsouzen na 2,5 roku?

Tomáš, který svůj trest nastoupil 27. května a začátkem června ho pak čekal převoz do vězení na Borech, přezdívaného údajně „hotel Hvězda“, totiž zkrácení trestu dosáhl díky odpracovaným 293 obecně prospěšným pracím, které mu Obvodní soud pro Prahu uznal jako 293 odseděných dní. Díky tomu mohl již v říjnu zažádat o podmíněné propuštění.Pokud tak učinil a soud ho pustí, můžeme tedy v listopadu očekávat nejen příjezd svatého Martina na bílém koni, ale též »pekaře« Řepky. Právě připravování různých dobrot v pekárně se totiž v rámci svého trestu věnoval.

VIDEO: Kateřina Kristelová navštívila Tomáše Řepku ve věznici na Borech.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová navštívila Tomáše Řepku ve věznici na Borech. Aktu.cz

Fotogalerie
93 fotografií