Při sobotním vysílání v pořadí již druhé epizody taneční soutěže StarDance... když hvězdy tančí Lucie Hunčárová laškovala s Janem Onderem, se kterým dlouhé roky tvořila nerozlučný milostný pár. A tak po tom, co se před celkem nedávnou dobou rozešla s italským kuchařem Emanuelem Ridim (46), by si leckdo mohl pomyslet, jestli se k sobě tanečníci nevrátili a nepotvrdili tak staré známé pravidlo, že stará láska nerezaví...

Tohle ale opravdu není ten případ. Jak sama Lucie přiznala, s Onderem má vztah velice blízký. O lásku už ale nejde. „Musím říct, že máme dobrý vztah. Po roce a půl jsme se spolu začali bavit. Zpočátku to bylo náročné, potom se to nějak dalo dohromady, vyjasnili jsme si nějaké věci, co se stalo, proč se to stalo. On pochopil a život jde dál. Strávili jsem spolu jedenáct let a na to se nezapomíná,“ řekla tanečnice, jak to mezi nimi probíhalo od chvíle, kdy v roce 2016 odešla od Ondera kvůli italskému kuchaři, se kterým se sblížila právě na StarDance.

Na ocet však pohledná blondýnka po nevydařených vztazích nezůstává a už randí znova. „Něco se rýsuje, tak doufám, že to dobře dopadne. Je to člověk z běžného života. Je vzdělaný, inteligentní, hodný, milý. Žádná celebrita. Prostě do života,“ pochlubila se Expres.cz spokojená Hunčárová, která doufá, že i s Ridim budou moct být časem přáteli, i když šel již každý svou cestou, a ona dokonce v lásce už objevila nového adepta.

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií