Na sociální síti Eva aktuálně napsala: „Dnes mne probudila bolest hlavy, oči plné slz a palčivá touha nechat se vřele obejmout!“ Už dříve otevřeně přiznala, že kvůli častým úzkostem musela vyhledat odbornou pomoc.

Její stavy totiž vedly k nadměrnému užívání alkoholu, a v těžkých chvílích dokonce myslela na smrt. „Neznala jsem příčinu svých úzkostných a bolavých stavů. Myslela jsem, že je v nějaké míře mají všichni, že je to možná důsledek pracovní vytíženosti. Prostě jsem chtěla nebejt,“ přiznala kdysi pro Lidovky.cz. Jak se zdá, tak i přestože už je zase šťastná, plná energie, vtipu a směje se na všechny strany, nemá úplně vyhráno.

Poslední stav úzkosti jí vyvolalo zjištění, že postrádá kamarádku. Avšak prý ani žádnou nikdy neměla. „Mám absťák po přítelkyni, se kterou si denně voláte, případně se vídáte, zajdete samozřejmě na kafíčko, zmrzku nebo na oběd. Řeknete si o všech křivdách, ať těch, co jste napáchali vy, či byly spáchány na vás,“ popsala svou ideální kamarádku Holubová a zeptala se na sociální síti ostatních, jestli přítelkyni mají.

„Já ne! A je to moje vina, neboť přátelství je květinka, která potřebuje čas a pravidelné zalévání,“ dodala. Nezapomněla poslat motivační slova od srdce, aby si ženy vážily svých kamarádek a že bolest a samota jsou zbytečné.

VIDEO: Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video
Video se připravuje ...

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií