Před dvěma měsíci dal Brooklyn Beckham sbohem a šáteček modelce Haně Crossové (22), o které se šuškalo, že dělala nejstaršímu synovi klanu Beckhamových žárlivé scény, a tak si prý Victoria a David (44) nemálo oddechli, když se jejich synátor rozhodl být zase nějakou chvilku sám.

Netrvalo však dlouho a dvacetiletý proutníček, který bezesporu zdědil šarm a sex-appeal po svém slavném otci, je znovu ve vztahu. Tentokrát je to ale možná ta pravá! Tedy, alespoň na nějaký čas.

Modelka a nepříliš známá herečka Phoebe Torranceová (25) je totiž natolik podobná jeho mámě Victorii Beckham, že se dokonce za začátku kariéry živila jako dvojnice bývalé členky dívčí skupiny Spice Girls, jak píše britský The Sun.

Přátelé si prý za to Brooklyna dobírají, ale on si s tím hlavu neláme. Hlavní je, že sbalil další krásku, která podlehla jeho kouzlu a nejspíš i slavnému jménu. Jak dlouho ale v rodině druhá Vicky vydrží, je však otázka. V naší galerii si však půvabnou Phoebe můžete prohlédnout a usoudit sami, nakolik je Victorii skutečně podobná.

VIDEO: Jak vypadat jako Victoria Beckham? 

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadat jako Victoria Beckham? Youtube.com/vogue

Fotogalerie
30 fotografií