Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Naučte se perfektně nalíčit obočí. Je to jednodušší, než se zdá!

16. října 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Krásné, upravené obočí dokáže s tváří opravdové divy. Zarámuje ji, zvýrazní oči a dodá celému obličeji mladistvý šmrncovní vzhled. Přesto na jeho úpravu stále mnoho žen zapomíná. Naučte se pár triků, díky kterým bude zvýraznění obočí stejnou samozřejmé, jako použití řasenky.

Tereza Charvátová (29)

Grafička

Tereza má výrazné modré oči, které tvoří s kaštanovými vlasy krásný kontrast. Díky tmavé barvě účesu, si může dovolit své jemné obočí o pár odstínů ztmavit. Zaměřili jsme se proto na jeho celkové zvýraznění, doplnění objemu, a aby ještě víc vynikly její pronikavé očí.

Řasenka je třešničkou na dortu každého líčení. Nezapomeňte ji včas vyměnit za novou. Ideálně po třech, nejdéle ovšem po šesti měsících!
Autor: AVON

Tip: Přední vizážista Pavel Bauer radí: „Existuje spousta pomocníků – gely, vosky, pudry a tužky, výběr je jen na vás. Důležitý je plný tvar, proto to nepřehánějte s vytrháváním! Samotnou úpravu začnete vyčesáním chloupků do správného tvaru. Pokud se rozhodněte pro pudr nebo stín, použijte šikmý štětec na obočí. Dokreslujte ho vždy od spodní linie obočí, kde si po celé délce naznačte požadovaný tvar, poté si lehce naznačte i horní linii. Pak už stačí vybarvit prostor mezi liniemi. Nakonec obočí zafixujte pomocí gelu, řasenky na obočí nebo spreje na vlasy, který z dálky stříknete na spirálový kartáček. Nikdy nepoužívejte černou, modrou ani jinak nepřirozenou barvu!“

Vybrané produkty si můžete od října vyzkoušet v novém AVON BEAUTY POINT v centru Westfield Chodov.