Hned v úvodu 1. vyřazovacího večera se předvedla v nezvyklé roli sama porota. Ačkoliv obvykle jednotlivé tance pouze slovně hodnotí, nyní si nacvičila vlastní číslo na píseň Singin' in the Rain.

Poté už se ale na tanečním parketu vystřídaly jednotlivé soutěžní páry a předvedly waltz, tango a cha-chu. Po hodnocení poroty a hlavně rozhodnutí diváků prostřednictvím SMS bylo rozhodnuto, že StarDance jako první překvapivě opouští Nora Fridrichová a Jan Kohout. „Po právu, nejslabší musel dostat padáka,“ přiznala záhy po výhře vtipně novinářka a moderátorka pořadu 168 hodin. S tanečníkem byli oba zklamaní.

Ani porota je nešetřila a umístila je na druhé místo od konce. Za své žhavé tango, kterým večer zahajovali, byli oceněni pouze 24 body a porota jim vyčítala hodně technických chyb a nesynchron. „Vypadáte nádherně. První polovina byla famózní, tam to ale mělo skončit. V druhé části jste nedostatečně šla s Honzou,“ uvedl porotce Tománek a Zdeněk Chlopčík ho osočil, že mu vzal slova z úst. V dalších kolech tak Jana, Noru ani její fenku Žofinku, která na trénincích zoufale štěkala, kdykoliv se jí tanec nezdál, už diváci neuvidí.

V loňské deváté řadě přitom jako první z kola musela ven zpěvačka Monika Bagárová (25), která to tehdy oplakala. V ročníku předtím se zase moc daleko neprotančila herečka Miluše Bittnerová (41). 

Příští týden tak quickstep, paso doble a sambu předvede už jen devět párů - Gabriela Koukalová a Martin PrágrKarel Kovář a Veronika Lišková, Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, Miroslav Hanuš a Adriana Mašková, Matouš Ruml a Natálie Otáhlová, Ondřej „Xindl X“ Ládek a Markéta Dostálová, Tonya Gravesová a Michal Bureš, Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský a Jakub Vágner a Michaela Nováková.

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
190 fotografií