Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Za buldočka dala skoro 60 tisíc: Psa ale nejspíš nikdy neuvidí!

Za pejska zaplatila skoro 60 tisíc: Psa se ale nikdy nedočká. (Ilustrační foto)
Za pejska zaplatila skoro 60 tisíc: Psa se ale nikdy nedočká. (Ilustrační foto)  (Autor: archiv rodiny)
Autor: VaB - 
18. října 2019
21:40

Žena zaplatila za vysněného pejska téměř 60 tisíc korun. Nejdříve byla natěšená na svého francouzského buldočka, nakonec se ale musela obrátit na policii. Pejsek měl přicestovat z Polska, to se ale nestane. Prodávající shrábnul peníze a štěně nikdy nepředal.

Nádherného francouzského buldočka z Ukrajiny si vyhlédla žena ze Strakonicka. Na inzerát na prodejním portálu zareagovala a po komunikaci s „prodávajícím“ poslala muži slíbených šest tisíc korun. 

Šesti tisíci to ale nekončilo. „Prodávající“ požadoval po ženě další nemalé peníze. „Zaslání dalších finančních prostředků na přepravní klec do letadla, na řádný přepis psa na nového majitele s tím, že částka za tyto náklady jí bude po doručení zvířete vrácena,“ řekla mluvčí policie Jaromíra Nováková.

Postupně tak měla budoucí majitelka pejska poslat do zahraničí celkem 58 tisíc korun. Pejsek měl po zaplacení všech nákladů přicestovat z Polska. K tomu ale nikdy nedošlo, a tak se zklamaná žena musela obrátit na policii. 

Kozomrd ( 19. října 2019 14:26 )

Tleskám tomu borci. Tupouni nemají mít větší hotovost u sebe. Má jim být pro jejich vlastní dobro odebrána. Tímto, nebo podobným způsobem. Toto bych netrestal. Ten dotyčný říkejme mu borec, dozajista těch 60 tisíc použil smysluplněji, než ta hlupačka. Třeba tím zaplatil první splátku na své nové auto

europa ( 19. října 2019 05:42 )

MiraF ( 19. října 2019 02:53 )

to je v pořádku idiot si nezaslouží být litován

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání