„Já se mám dobře. I Rosálka se má dobře, a to je pro mě na prvním místě. Vidět, že je spokojená, že nijak nestrádá,“ odpověděla na typickou otázku pro TopStar usměvavá Jitka, která na sobě trápení veřejně nedává znát. Je ale jasné, že si neprochází zrovna jednoduchým obdobím.

Kvůli čtyřleté Rosálce se však opravdu snaží celou situaci držet na uzdě, a tak dokonce i s manželem Lukášem, o němž se šušká (ale důkazy nejsou), že měl být k Jitce hrubý, a dokonce jí snad být i nevěrný, má vztah v současné době překvapivě dobrý. Alespoň dle jejích slov. „S Lukášem se dokážeme na všem domluvit a vycházíme spolu dobře, a to je pro mě v současné době nejdůležitější,“ tvrdí Boho.

Kromě toho, že byli manželé, měli ale také společné nahrávací studio. Společně psali texty, Jitka zpívala, Lukáš jejich písně produkoval, do toho je také zdatný bubeník... Budou i nadále spolupracovat, přestože už netvoří pár? „Hudbu, co jsme spolu tvořili, jsme vždycky dělali od srdce. A myslím si, že to tak zůstane. Byla bych ráda, kdyby to pokračovalo i dál. Jestli s Lukášem, to už přinese osud. Uvidí se, jak to bude,“ řekla neurčitě Jitka, která ale kvůli rozpadu manželství rozhodně neplánuje s hudbou skončit úplně jako kdysi s modelingem.

VIDEO: Misska Jitka Boho: Dcera nás terorizuje! Musíme ji odstěhovat

Video
Video se připravuje ...

Misska Jitka Boho: Dcera nás terorizuje! Musíme ji odstěhovat Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií