Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pracovnice márnice málem udusila přítele, když mu seděla na obličeji a dožadovala se orálního sexu

Autor: shp - 
17. října 2019
21:59

K vskutku bizarní události došlo v americkém státě Missouri. Výstřední a poněkud obézní pracovnice márnice Amy Parrinová (44) doma drsně napadla svého přítele. Nejdřív ho zbila páskem, hodila po něm mobil a pak mu uštědřila 25 facek a úderů pěstí. Následně na něj naskočila, sedla si mu na obličej a dožadovala se orálního sexu. Nebožák se málem udusil.

K sexuálnímu útoku došlo v prosinci loňského roku. Poté, co dostal partner Parrinové, jež pracuje v márnici jako asistentka balzamovače, výprask, na který jen tak nezapomene, se na něj žena vrhla s chtíčem. Sedla si mu na obličej, dožadovala se orálního ukojení a řvala na něj: „Vyliž mi ku**ičku!“ uvedl Daily Mail.

Přivolaný policista, který na místě zasahoval, potvrdil, že měl napadený muž na obou rukách šrámy, stejně jako na obličeji, krku a hrudníku. Strážci zákona měl říct: „Bojím se neustále o svou bezpečnost.“ Násilí ze strany Parrinové se podle něj neustále stupňovalo. „Začne být násilná velmi rychle,“ tvrdil napadený.

Soudce byl na ženu mírný

Objemná žena byla zatčena a obviněna ze sexuálního zneužívání i domácího násilí. Minulý měsíc byla Parrinová odsouzena k třem letům vězení za napadení svého přítele. Soudce však verdikt změnil na pětiletou podmínku poté, co se žena k násilí přiznala. Součástí dohody bylo zproštění obvinění sexuálního trestného činu. Teď musí sekat latinu a ne milence.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání