Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Cyklistka (†50) zemřela při nehodě: U kruhového objezdu ji srazil náklaďák!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ČTK - 
17. října 2019
14:06

Vážnou dopravní nehodu vyšetřují policisté v Českých Budějovicích na jihu Čech. O život tu přišla cyklistka, kterou nedaleko kruhového objezdu srazil náklaďák. 

Při nehodě u Českých Budějovic zemřela ve čtvrtek dopoledne padesátiletá cyklistka. U kruhového objezdu ji srazilo nákladní auto. Kvůli tomu byl na silnici I/3 směrem na Český Krumlov omezen provoz a v místě začaly vznikat kolony. ČTK o události informoval mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura.

„Nehoda se stala v 11:13 u obce Litvínov. Sháníme řidiče a pasažéry bílého autobusu, který v době střetu projížděl místem. Mohli by popsat přesnější průběh nehody,“ uvedl Bajcura.

Jde o druhou tragickou nehodu v jednom týdnu v Jihočeském kraji. V úterý zahynul na Strakonicku motorkář. Nehody na jihočeských silnicích si od začátku roku vyžádaly 58 obětí. Za celý loňský rok zemřelo při haváriích v regionu 59 lidí.

krakenka38 ( 21. října 2019 19:34 )

Dobrý večer bohužel došlo k tragické události, zmíněný autobus dal na kruhovém objezdu přednost nákladním autu, který následně paní srazil.
Upřímnou soustrast celé rodině a všem přátelům 😥😥😥

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání