Jejich vztah trval dva roky, a dokonce byli zasnoubení, ale místo ANO před oltářem si před šesti lety řekli DOST! Oba vystřídali několik partnerů, Vašek se oženil, rozvedl a stal se otcem a Eliška od rozchodu s Jakubem Vágnerem (37) na toho pravého čeká. To Noid už na tu pravou čekat nemusí, protože čeká na narození druhého potomka, kterého pod srdcem nosí tanečnice Eliška Grabcová (28).

Nedávno se potkali na módní show a okamžitě si padli do náruče. „Starý známý Bučkoid! Jsem na něj tak pyšná! Je to bezpochyby skvělý zpěvák, nadaný producent, úžasný skladatel, šikovný kameraman, nadějný fitness boy, neuvěřitelný zahradník, milující tatínek a partner, ale především je to výjimečný člověk, který na sobě udělal obrovský kus práce!“ vyznala se Bučková na sociální síti.

Noid jí na to odpověděl jedním slovem: „Eli...“ a doplnil srdíčkem, což asi znamená, že mezi nimi netřeba dalších slov, aby si i po letech rozuměli a měli se vzájemně rádi. Tohle jim jistě každý, kdo nevychází se svým ex zrovna nejlépe, jedině závidí!

VIDEO: Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti?

Video
Video se připravuje ...

Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií