Balkánská kráska Jasmina Alagičová se před známým českým moderátorem Janem Krausem (66) vůbec nestyděla. Spíše naopak! Na červeném gauči se natolik uvolnila, že padala slova, která by jen tak nějaká matka z úst rozhodně nevypustila!

„Každý den se velice mění. Po dvou měsících mám doma úplně jiného člověka, než koho jsem porodila. Ze začátku vypadal dost zvláštně, navíc mi to ještě celé nebylo až tak blízké. Na jeho tvář jsem si musela zvykat,“ přiznala totiž s dechberoucí upřímností. „Bude to znít divně, ale byl jako takové zvířátko. Skoro mi připomínal opičku. A ještě k tomu byl strašně chlupatý. Ale už z toho vyrostl, dorostl do těch velkých očí…“

„Paťo ale byl velmi nadšený, a to mě uklidňovalo. Že aspoň jeden z nás to bere takhle dobře. Takže jsem se k němu mohla pak pomalu přidat na naší cestě ke štěstí… s naší malou opičkou,“ dodala rozesmátá brunetka. Přestože se tato slova mohou zdát překvapivá, její sociální sítě ostatně vypadají – a vždycky vypadaly – jako reklama na dokonalou rodinu, spousta jejích dřívějších prohlášení náhle dává smysl!

Když byla například fanoušky dotazována, proč odmítá zveřejnit chlapcovu tvářičku na svém instagramu, zatímco syna své sestry bezostyšně ukazuje, reagovala slovy: „jeho tvář není tím, co bych chtěla mít na svém insta“. Teď už je jasné, že se Jasmině plod jejího těla nezdál dostatečně estetický…

Přestože si Jasmina na sociální síti libovala, že jí po tomto vyznání v zábavné talkshow psalo soukromé zprávy mnoho maminek, co to se svým novorozeným miminkem cítily docela stejně, přece jenom si uvědomovala, že možná trochu přestřelila. „Ano, moje upřímnost možná někomu nesedla, ale to je v pořádku. Nebudu se měnit jenom proto, že něco nezní diplomaticky korektně,“ obhajovala se.

Od té doby ostatně sdílela i několik snímků, na nichž ukázala luxus, v němž malý Sanel vyrůstá. V malé dědině nedaleko Bratislavy, kde si nechali postavit přepychovou vilku, mu zařídila nádherný béžový pokojíček se zvířátky na stěnách a bílým nábytkem, jako vystřižený z lifestylových magazínů. Nechybí ani velcí plyšoví medvídci, tu na sezení, tu na houpání, či pohádková kolíbka.

„Stejně jako mnohé z nás, když jsem byla ještě těhotná, musela jsem mít všechno zařízené měsíc dopředu, aby, když miminko konečně přijde na svět, již bylo vše připraveno. Samozřejmě že je stále s námi v ložnici a v pokojíku se zatím pouze přebaluje… Ale to jako prvorodičky vědět nemůžete,“ napsala na svém profilu.

VIDEO: Takhle lhala Jasmina Alagičová v květnu loňského roku o románku s Patrikem Vrbovským: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií