Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Misska se brutálně zranila při bouračce: Už nikdy nebudu chodit, obává se

Autor: shp - 
16. října 2019
13:33

Jejím světem bylo procházení po módním mole. Teď se obává, že už nikdy nebude chodit. První vicemiss předloňského ročníku soutěže Kráska Ruska se stala účastnicí ošklivé autonehody v Bělorusku. Jevgenia Smetanina (30) při ní utrpěla vážná zranění. Je zázrak, že vůbec žije.

Ruská kráska, která se dosud úspěšně živila jako modelka, se proslavila účinkováním v soutěži krásy v roce 2017, kde skončila na druhém místě s titulem první vicemiss. Od té doby se hrnuly nabídky z modelingového světa jako na běžícím páse.

5. září se však stala tragická autonehoda, která změnila krásce život. Jako pasažérka jela z Moskvy minibusem, když jeho řidič usnul a s vozem se vyboural v běloruském Borisově nedaleko Minsku. Následky autohavárie jsou pro missku tragické.

Řidič vyvázl nezraněn

Zatímco se řidiči vůbec nic nestalo, ona skončila s vážnými zraněními. Po hospitalizaci podstoupila již dvě náročné operace, ale stále není jasné, zda se ještě někdy postaví na vlastní nohy. Pro přitažlivou brunetku to jsou muka na zemi.

On (řidič) nebyl vůbec zraněn. Já jsem velmi trpěla. Poraněnou mám hlavu, obličej, plíce mám propíchnuté, rameno rozdrcené s dislokací, vnitřní orgány jsou poškozené, obě klíční kosti a prsty na pravé ruce jsou zlomené,“ napsala Jevgenia na instagramu.

Missku čeká třetí operace

Můj stav je špatný, moje dýchací trubice, mé celé tělo je rozlámané,“ dodala smutně misska z nemocničního lůžka. Ve špitálu si ještě dlouho pobude. Na programu je totiž další, v pořadí již třetí operace. Naděje umírá poslední, ale s kráskou to nevypadá vůbec dobře.

Zobrazit celou diskusi