Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na pouti se uvolnila kabina kolotoče: Žena (†24) nepřežila desetimetrový pád!

Autor: shp - 
15. října 2019
20:30

Vyrazila na pouť, aby se pobavila. Namísto zábavy však nalezla smrt. S ženou (†24) se totiž v lunaparku ve francouzské Firminy na jedné z atrakcí utrhla kabina a po pádu z výšky 10 metrů zemřela. Další Francouzka (20) utrpěla vážná zranění.

Obě ženy šly v pondělí na atrakci připomínající obrovskou otáčející se ruku. Z rotujícího zařízení se však uvolnila kabina a Francouzky vypadly.

Pro jednu to znamenalo okamžitou smrt, pro druhou vážná zranění, informovala agentura AFP s odkazem na místní hasiče.

Policie zatkla čtyři lidi, kteří provozují atrakce na pouti. Rozjela také vyšetřování, které má ukázat viníka tragédie. Neštěstí se stalo při silném vichru.

snehulak ( 15. října 2019 23:06 )

Někdy bych docela rád věděl, co si myslí třeba právě tahle žena, za letu který s ní nakonec švihne o zem? Je to něco podobného jako ten sebevrah z mrakodrapu, který poctivě počítá patra, jak letí dolů a při dvaadvacátém se splete a naštve se na tu svou blbou hlavu?

nemocna ( 15. října 2019 21:13 )

Bleskáči vyděrači chtít peníze za dočtení druhé části článku, jste hnusní, nestačí vám prachy za koupené noviny Blesk a knížky speciál? to už na internetu nemusíte být vůbec, lidé se na vas vys...ou, omezujete u článků komentáře a cenzurujete co kdo napíše vyjádření svobodného slova vám nic neříká co? jste jako komunistická cenzura, místo aby jste se postarali at máte více čtenářů tak vám jich dost ubyde protože je odpudíte

jasnovidec01 ( 15. října 2019 20:47 )

no a co to je její problém neměla tam chodit ,šup s článkem na bleskk prémiun aby se nedal dočíst a musel se koupit člennství haha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání